vineri, 29 martie, 2024

IPJ VASLUI: ACTIVITATI DESFASURATE DE POLITIstii vasluieni, la trecerea dintre ani

Distribuie:

Publicat:

Pentru siguranta cetatenilor, prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si linistii publice cu ocazia sarbatorilor prilejuite de trecerea in noul an, politistii au intervenit la 310 evenimente.

In perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, peste 120 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui au actionat, zilnic, suplimentar fata de dispozitivul curent de ordine si siguranta publica, fiind la datorie, in slujba comunitatii.

In acest interval de timp, politistii au intervenit la 310 evenimente, dintre care 281 au fost sesizate prin SNUAU 112.

Politistii au fost sesizati  de  68 de infractiuni si au depistat in flagrant delict 8 persoane banuite de savarsirea de infractiuni.

De asemenea, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 249 de sanctiuni contraventionale, a caror valoare se ridica la 73450 de lei.

In urma actiunilor pentru salvarea de vieti si prevenirea accidentelor rutiere, au fost constatate 9 infractiuni la regimul circulatiei rutiere. Politistii au retinut 12 permise de conducere si au retras 4 certificate de inmatriculare.

Reamintim tuturor cetatenilor ca Politia Romana actioneaza permanent pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care pot afecta linistea comunitatii, fiind pregatita sa intervina atunci cand situatia o impune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img