sâmbătă, 20 aprilie, 2024

IPJ VASLUI:APELATI 112 DACA RECUNOASTETI ACESTI TINERI-VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Politistii efectueaza cercetari cu privire la o infractiune de talharie comisa in luna octombrie 2016, pe raza municipiului Vaslui, victima fiind o femeie in varsta de 55 ani.

In seara de 29 octombrie, o femeie, in varsta de 55 ani, din municipiul Vaslui a sesizat prin apelul unic de urgenta 112, faptul ca in timp ce se deplasa pe strada Avantului, doi tineri i-au smuls din mana poseta in care avea un portofel, un telefon mobil si documente personale.

Politistii de investigatii criminale efectueaza cercetari privind comiterea infractiunii de talharie, fiind stabilit traseul urmat de autori dupa comiterea faptei. Tinerii au varstele de aproximativ 15-16 ani, iar unul dintre ei are parul blond.

La momentul comiterii faptei unul dintre tineri era imbracat cu o geaca de culoare neagra din piele si pantaloni de culoare gri, iar celalalt era imbracat cu  hanorac si pantaloni de culoare gri.

Cetatenii care detin informatii cu privire la aceste persoane sunt rugati sa apeleze 112 – Apelul de Urgenta sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img