sâmbătă, 20 aprilie, 2024

IPJ VASLUI: MANDATE DE EXECUTARE A UNOR PEDEPSE PRIVATIVE DE LIBERTATE PUSE IN APLICARE DE POLITISTI

Distribuie:

Publicat:

In cadrul activitatilor desfasurate in aceasta saptamana de  politisti, au fost puse in aplicare trei mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea. Unul din mandate a fost emis de autoritatile italiene pe numele unui barbat cu dubla cetatenie.

-Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui au fost sesizati de catre politistii de frontiera cu privire la faptul ca l-au identificat, la intrarea in tara, pe B. Gheorghe, de 26 de ani, barbat cu dubla cetatenie, romano-moldoveneasca.

Pe numele acestuia, autoritatile judiciare italiene au emis mandat european de arestare, barbatul fiind cercetat pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri.

B. Gheorghe a fost prezentat astazi la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi, care a dispus, in baza semnalarii emise de Biroul SIRENE Italia din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala, retinerea acestuia pentru 24 ore. Acesta urmeaza sa fie prezentat la Curtea de Apel Iasi.

– Politistii Sectiei 3 Politie Rurala Barlad l-au identificat pe raza comunei Fruntiseni pe V. Ion, de 48 de ani, din aceeasi localitate. Pe numele acestuia Judecatoria Barlad a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani inchisoare, pentru comiterea infractiunii de distrugere.

Barbatul a fost condus in vederea incarcerarii la Penitenciarul Vaslui.

– De asemenea, politistii Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui au pus in aplicare mandatul de executare emis de Judecatoria Barlad pe numele lui S.Andrei, de 28 de ani, din municipiul Barlad. Barbatul a fost condamnat la 3 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de lipsire de libertate.

S. Andrei a fost condus la Penitenciarul Vaslui, in vederea executarii pedepsei dispuse.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img