joi, 28 martie, 2024

IPJ VASLUI: RETINUTI PENTRU INFRACTIUNI CU VIOLENTA

Distribuie:

Publicat:

Politistii Sectiei 6 Politie Rurala Vaslui au retinut patru barbati cu varste cuprinse intre 22 si 36 de ani, din comuna Bacesti, cercetati pentru savarsirea infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, distrugere, loviri sau alte violente si violare de domiciliu.

In dupa-amiaza de 24 iulie, cei patru barbati au patruns in incinta unei  locuinte de pe raza comunei Bacesti si au agresat membrii familiei. Anterior, unul din barbati a avut un conflict spontan cu membrii acestei familiei. Patru persoane cu varste intre 28 si 54 de ani au suferit leziuni corporale. In timpul agresiunii, barbatii au spart cu obiecte contondente si geamurile locuintei.

Politistii Sectiei 6 Politie Rurala Negresti au efectuat cercetari si au probat activitatea infractionala a celor patru barbati. Acestia au fost retinuti pentru o perioada de 24 de ore pentru savarsirea infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, distrugere, loviri sau alte violente si violare de domiciliu.

Barbatii urmeaza sa fie prezentati la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img