miercuri, 24 aprilie, 2024

Ipoteza diabolica in scandalul momentului! ”Au cooperat mai multe persoane sa ii desparta pe Andra de Mocanu”! O fosta concurenta de la Puterea dragostei arunca totul in aer

Distribuie:

Publicat:

Despărțirea Andrei de Bogdan Mocanu a fost disecată în mii de feluri de cei implicați în scandal! Dacă, inițial, fostul câștigător de la Puterea dragostei a încercat să stea deoparte și să nu facă valuri, ei bine, iubita lui a ținut să își spună tot oful și să îl acuze, în special, de infidelitate. Iar în sprijinul celor afirmate de ea aveau să vină și o serie de imagini dubioase cu Mocanu și Bia, o ex-concurentă din show, în ipostaze apropiate, undeva…dincolo de București.

Toată lumea știe că, la puțin timp după despărțirea temporară de iubita lui, Bogdan Mocanu și Bia de la Puterea dragostei au fost surprinși împreună de camerele de luat vederi ale unei pensiuni. Alături de cei doi foști concurenți se mai aflau o prietenă bună a brunetei și Jador.

Întâlnirea nu a rămas secretă, dimpotrivă, la scurt timp de la derularea ei, două vloggerițe au postat în mediul online o serie de imagini compromițătoare cu ei și au explicat că Bogdan Mocanu și Bia s-au sărutat pe terasa vilei, mai mult decât atât,la un moment dat au întreținut și relații intime. Informațiile au venit ca un bumerang pentru câștigătorul primului sezon de la Puterea dragostei, care pare crucificat în urma evenimentelor așa-zis amoroase, iar Andra nu a mai dorit sub nicio formă să îl mai ierte de atunci.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img