vineri, 29 martie, 2024

IREAL! Salariatii obligati sa vina cu bani de acasa

Distribuie:

Publicat:

Revolutia fiscala povoaca haos printre salariati. O ingrijitoare cu sfert de norma la o scoala din judetul Gorj a aflat ca va trebui sa vina cu bani de-acasa pentru a merge la serviciu! Si nu e singurul caz. Nu mai putin de 160 de lucratori din invatamantul gorjean nu incaseaza cat trebuie sa dea pentru a plati taxele la stat, aceasta fiind una dintre aberatiile revolutiei fiscale. Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean spun ca este „o problema" pe care Ministerul Educatie va trebui sa o remedieze.

Guvernul va da o Ordonanta de Urgenta! Toti salariatii sunt vizati

Guvernul Dancila pregateste un proiect OUG pentru ca salariile nete sa ramana la nivelul lui 2017, informeaza Antena3. Vizati de aceasta Ordonanta sunt angajatii part-time, care dupa transferul contributiilor le-ar fi fost diminuate salariile. Actul normativ va fi introdus in sedinta de Guvern, care va avea loc joi. Ministrul Finantelor a spus astazi ca Legea salarizarii a fost votata „intr-o mare majoritate” de Parlament si ca ar putea fi „perfectata pe parcurs”.

„A fost o lege a salarizarii, s-a votat in Parlament intr-o mare majoritate. Nimeni nu spune ca lucrurile nu pot fi perfectate pe parcurs, pentru ca – numai cine nu stie ce inseamna aceasta lege o trateaza cu usurinta – este o lege extrem, extrem de importanta ca si legea pensiilor”, a spus Teodorovici.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img