joi, 18 aprilie, 2024

Irina Diaconescu a rămas cu dureri crunte, după ce a suferit un accident nefericit în urmă cu câțiva ani: „Oare să mă duc la un control?”

Distribuie:

Publicat:

Deși are doar 24 de ani, Irina Diaconescu se plânge deja de durerile de picioare. Influncerița a căzut în urmă cu câțiva ani pe scările rulante și are și acum dureri groaznice.

Soția lui Cristi Manea nu a dat importanță durerilor până acum, însă situația s-a agravat și se gândește să apeleze la ajutorul unui specialist.

Irina Diaconescu, dureri la un picior din cauza unei căzături din anii trecuți

În urmă cu câțiva ani, Irina Diaconescu a  suferit un incident într-un mall. Tânăra a căzut pe scările rulante, iar durerea nu îi dă pace nici acum.

Soția lui Cristi Manea le-a mărturisit fanilor din mediul online că are dureri la un picior, în zona genunchiului și se gândește că este din cauza căzăturii din anii trecuți.

Îngrijorată de durerile supărătoare și aspectul diferit al piciorului, Irina Diaconescu a decis să se consulte și cu urmăritorii ei din mediul online. Influencerița a mărturisit că nu a făcut investigațiile necesare după incident, însă a fost cusută în zona afectată.

COntinuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img