sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Irina Loghin, mesajul care i-a ingrijorat pe fani: „Ma trezesc plangand”

Distribuie:

Publicat:

Irina Loghin a publicat pe pagina ei de Facebook un mesaj care i-a ingrijorat pe fani. Versurile scrise sunt chiar triste.

Irina Loghin este una dintre cele mai cunoscute cantarete de muzica populara de la noi din tara.

Artista este admirata de milioane de romani care ii apreciaza melodiile, iar ea publica zilnic videoclipuri de-alea ei si verusuri din cantece. Recent Irina Loghin a publicat pe pagina ei un videoclip in care apare alaturi de Irinuca Loghin cantand „Zi si noapte m-am rugat”.

Artista a scris si cateva versuri care i-au ingrijorat pe unii dintre fanii ei. „Anii zboara rand pe rand, /Si-nu zori ma trezesc plangand/ Si-am un singur dor in gand/ Ca stiu ca imbatranesc/ Si-ntr-o zi te parasesc/ Vesnic nu o sa traiesc”, ascris Irina Loghin pe Facebook.

Pe data de 19 februarie Irina Loghin a implinit varsta de 80 de ani. „Este o zi extraordinara, sunt cu cei mai buni si apropiati prieteni pe care ii am si intotdeauna am zis ca este bine sa ai simtul sa descoperi frumusetea care ma inconjoara. Sper sa fie si mai frumosi! Asa se mai intalnim toti, suntem nelipsiti la fiecare dintre noi si aici este energia pe carte o asteptam si de la Dumnezeu si unii de la altii. In primul rand, m-au surprins cu prezenta. Lasand la o parte frumoasele cadouri, prezenta lor pentru mine este cea mai buna energie. Amintiri sunt asa de multe, foarte multe amintiri… fiecare intalnire este o prezenta buna si ma incarca cu energie de fiecare data. Noi glumim, radem, vorbim… asta ne tine, sa uitam de necazuri de griji si ne rugam la Dumnezeu sa fim sanatosi. Imi doresc nepotei si sanatate”, a declarat Irina Loghin la TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img