vineri, 26 aprilie, 2024

Irina Rimes risca sa ajunga la spital! Ce a patit indragita cantareata

Distribuie:

Publicat:

Irina Rimes are o silueta fragila inca de cand a aparut pe scenele din Romania. Artista sustine ca nu se datoreaza genelor sau vreunei diete urmate cu strictete, ci faptului ca, de cele mai multe ori, uita sa manance.

Pasiunea pentru muzica, pe care a transformat-o in loc de munca, a facut-o sa uite de ceva vital. Cantareata precizeaza ca acesta nu este un truc nesanatos pentru a pierde in greutate, ci este atat de prinsa in proiectele sale incat faptul ca trebuie sa manance ii iese din minte de multe ori.

Irina Rimes risca sa ajunga la spital din cauza muncii

Singurul lucru care ii aminteste sa ia o pauza de masa este doar starea de disconfort care se instaleaza dupa ce sta nemancata o perioada, potrivit libertatea.ro. ”Uit sa mananc, dar nu din cauza ca trebuie sa pun un corset pe mine, ci pentru ca lucrez foarte mult. Ma iau cu altceva si uit sa mananc.

Mie organismul nu prea imi da semnale: «Irina, trebuie sa mananci, ti-e foame!». Incepe sa mi se faca rau daca nu mananc, nu stiu, o zi sau o zi jumate. Incerc sa fac sport, dar nu pentru silueta, ci pentru ca sa ma simt bine, sa fiu tonifiata. Incerc sa mananc sanatos, nu tin dieta, nu ma deranjeaza sa am un pic de celulita”, a declarat juratul de la ”Vocea Romaniai”.

Artista de peste Prut are numai 1,49 m inaltime, fiind una dintre cele mai micute cantarete de la noi. Cu toate acestea, nu este complexata de asta si nici nu se chinuie cu tocuri de 15 cm doar pentru a parea mai inalta. „Nu ma simt mai sexy pe tocuri, nu ma simt mai bine. Nu cred ca am fost vreodata complexata de inaltime. Imi plac platformele, pentru ca imi fac picioarele un pic mai lungi , dar nu tocurile”, a adaugat Irina Rimes.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img