marți, 16 aprilie, 2024

ISIS au omorat un copil de doar 4 ani

Distribuie:

Publicat:

Militantii Statului Islamic din nordul Irakului au ucis un copil in varsta de doar patru ani cu un dispozitiv explozibil controlat de la distanta, la o saptamana dupa ce i-au executat tatal.

Activistii anti-ISIL au povestit ca jihadistii au atasat explozibil de corpul baietelului si l-au aruncat in aer.

Jabar el-Maamour, purtator de cuvant al grupului Popular Mobilisation sponsorizat de stat, a declarat pentru postul TV irakian Al Sumaria ca vrea sa faca publice detaliile odioasei crime ca o modalitate de a-i condamna pe sustinatorii si pe cei care finanteaza Statul Islamic.

Potrivit lui el-Maamour, in urma cu o saptamana fusese executat si tatal copilului, acuzat ca s-a aflat in spatele unui atac din decembrie 2015 asupra unui punct de control al retelei teroriste, in care doi jihadisti au fost ucisi.

Vestea brutalei executii vine in contextul in care recent s-a aflat ca Statul Islamic ar lucra la dezvoltarea unor noi arme sofisticate, capabile sa doboare avioane comerciale.

Militantii ISIL ar fi fost vazuti intr-o “universitate jihadista” din Raqqa, fortareata Statului Islamic, construind aparate controlate de la distanta si alte arme avansate, pe care le-ar putea folosi in atacuri teroriste.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img