marți, 23 aprilie, 2024

Italia! Roman batut si abandonat pe strada, mort la spital dupa 5 zile de agonie. ”Pietro era un baiat bun”

Distribuie:

Publicat:

Un tanar de 28 de ani, originar din judetul Suceava, care locuia de mai multi ani cu familia in Italia, a decedat la spitalul din Napoli. Acesta a fost gasit inconstient pe o strada din Caserta, iar dupa cinci zile petrecute la spital, a murit. Se pare ca romanul ar fi fost victima unei agresiuni. Carabinierii au deschis o ancheta pentru a stabili circumstantele mortii suceveanului, scrie adevarul.ro.

Petru Pinticanu (28 de ani) cunoscut de catre apropiati sub numele de Pietro, a fost gasit inconstient pe o strada din Caserta. El era intins pe asfalt, avand leziuni la cap si maini. Tanarul a fost preluat de urgenta de catre o ambulanta si dus la spitalul din Maddaloni, de unde a fost transferat la Spitalul Cardarelli din Napoli. Dupa cinci zile in care medicii s-au chinuit sa-l salveze, cadrele medicale au fost nevoite sa constate decesul romanului. „O adevarata drama a lovit comunitatea din provincia Botteghino. Pietro, asa cum era cunoscut, era un baiat bun. Rudele sale locuiesc tot in Italia. Acesta a murit dupa cinci zile de agonie”, a scris edizionecaserta.it.

 

Politistii italieni au dispus efectuarea unei necropsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor ce au dus la decesul lui Petru Pinticanu. Conform jurnalistilor italieni, se pare ca tanarul originar din judetul Suceava ar fi fost victima unei agresiuni. Petru Pinticanu locuia impreuna cu familia sa de circa zece ani de zile in Italia. El lucra la un centru de colectare a hainelor din Caserta, unde se ocupa cu reciclatul produselor de imbracaminte si incaltaminte. Acesta era apreciat la locul de munca si nu a avut probleme cu legea in Italia. Familia acestuia a luat decizia de a dona organele tanarului, in speranta ca alte persoane aflate in suferinta sa mai aiba o sansa la viata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img