miercuri, 24 aprilie, 2024

Iti mai aduci aminte de Serban din „Liceenii”? Ce face la 32 de ani de la lansarea filmului

Distribuie:

Publicat:

Tudor Petrut a fost unul dintre cei mai indragiti actori din filmul „Liceenii”. Toata lumea isi aduce aminte de Serban din serialul cu adolescenti. Acesta se lupta pentru iubirea Oanei Sarbu cu Stefan Banica.

La 32 de ani de la aparitia filmului, unii actori au ramas in atentia publicului, altii au preferat o alta cariera. Iar Tudor Petrut este unul dintre cei care au ales cea de-a doua varianta.

Tocilarul din Liceenii s-a mutat in America de foarte multi ani, in Orange County, Los Angeles, Acolo, Tudor Petrut este profesor de matematica:

„Mare noroc am avut ca am reusit sa-mi dau examenele de licenta! Da, sunt profesor de matematica la liceu. A fost o optiune care a venit mai mult dintr-un instinct de conservare, trebuia sa supravietuiesc cumva si, sa ne intelegem. In America daca nu castigi niste bani suficienti ca sa ai o viata linistita, nu e foarte bine si, la momentul respectiv, cand Hollywood-ul parea foarte departe, a trebuit sa fac ceva si mi s-a parut o meserie foarte interesanta sa lucrez cu copiii. E o experienta de viata, in primul rand”, – a declarat Tudor Petrut pentru Ok!Magazine.

Insa Tudor Petrut nu a renuntat complet de zona artistica si a reusit sa continue sa faca si alte lucruri in afara de predat.

Tudor este casatorit si are doi copii

Dupa ce a aparut in mai multe reclame de succes difuzate chiar si la Superbowl, acesta a inceput sa prezinte o emisiune TV.

De curand, Tudor Petrut a jucat in pelicula “Sounds of Silence” (Sunetele Tacerii), alaturi de Daniela Nane.

„Uneori mai am surpriza sa ma duc in clasa si cineva sa vina la mine cu telefonul si sa ma intrebe: „Tu esti aici, la televizor?“, „Da, eu sunt“” – a mai povestit actorul din „Liceenii” pentru sursa citata.

Tudor locuieste in America alaturi de sotia sa, dar si alaturi de cei doi copii ai cuplului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img