joi, 25 aprilie, 2024

Iubita lui Colo, prima reactie dupa ce vloggerul a fost eliberat din arest: „Nu am nevoie sa…”

Distribuie:

Publicat:

„Colo” a fost plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. În toată această perioadă, el nu are voie să publice conținut pe nicio rețea socială. Vloggerul a fost asaltat de jurnaliști la ieșirea din Parchet, însă el nu a făcut nicio declarație. Tânărul a fost surprins foarte roșu la față, iar jurnaliștii susțin că avea ochii înlăcrimați.

„Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul este obligat să respecte interdicţia prev. de art. 215 alin. 2 litera e) C.proc. pen. – să nu desfășoare activitatea în exercitarea căreia a săvârșit fapta – postarea în spațiul online (de ex. YouTube, Instagram, Facebook, Tik Tok) de videoclipuri de tip live streaming, vlog”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, potrivit Digi24.

Reacția Alexandrei, iubita lui Colo, după ce a fost eliberat din arest

Iubita vloggerului, la o zi după ce iubitul ei s-a întors acasă, a postat o fotografie pe pagina ei de Instagram, în care a anunțat că cei doi au împlinit astăzi șase ani de relație. În ciuda a tot ce s-a întâmplat, tânăra a rămas alături de partenerul ei și speră să sărbătorească această zi.

“Te iubesc! La multi ani, noua! #6 ani de iubire! #love”, a scris Alexandra, alături de o fotografie cu un buchet de flori. Aceeași poză a pus-o și la secțiunea de Instastory, unde a mai lăsat un mesaj: „Nu am nevoie să îmi spui că și tu (n. r. că mă iubești), pentru că știu deja”.

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img