vineri, 29 martie, 2024

Iubita lui Cristian Boureanu, TOPLESS

Distribuie:

Publicat:

Toata lumea stie ca iubita acum in varsta de 21 de ani a lui Cristian Boureanu a a avut o cariera de manechin inca de pe vremea cand era minora, iar apoi a fost ”preluata” de Cristi Boureanu. Laura Dinca a participat in urma cu cativa ani la un show televizat, unde si-a aratat sanii in toata splendoarea lor. Imaginile cu Laura Dinca topless, in fundal, nu au mai aparut pana acum la noi!

Laura Dinca a participat acum aproape doi ani la emisiunea ”Supermodels” a lui Catalin Botezatu, unde a fost eliminata, paradoxal, in urma votului fostei sotii a lui Boureanu, Valentina Pelinel. Aceasta spunea insa ca decizia i-ar fi apartinut lui Botezatu, pentru ca Laura se ingrasase. “Chiar daca ar fi avut, eu tot asa jurizam, ca de aia am fost chemata acolo. Ea a incercat sa ne smechereasca si a purtat o pereche de pantalonui largi ca sa-si ascunda formele. I-am spus sa mai slabeasca, dar decizia de eliminare i-a apartinut lui Catalin Botezatu, nu mie”, spunea Valentina Pelinel.

Intr-una din filmarile din culise, care o are drept personaj principal pe Madalina, o alta concurenta nemultumita de tinuta ”indecenta”, apare in planul secund chiar Laura Dinca! Tanara se descheie la pelerina, lasandu-si sanii pentru cateva clipe la vedere, asa cum se poate lesne observa in imagini. La acel moment, multi nu au realizat ca tocmai au vazut-o dezbracata pe actuala iubita a lui Boureanu! Filmarile au avut loc in timpul unui spectacol de opera care s-a desfasurat la Craiova, acolo unde Bote si-a prezentat si colectia de haine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img