joi, 25 aprilie, 2024

Iubitul lui Kim Kardashian râde de numărul 1 mondial din tenis! Cum l-a luat comediantul Pete Davidson peste picior pe Novak Djokovic la TV?

Distribuie:

Publicat:

Comediantul de stand-up Pete Davidson l-a parodiat pe tenismanul sârb în cel mai nou episod al showului Saturday Night Live, din SUA.

Noul iubit al lui Kim Kardashian a râs pe seama episodului deportării lui Djokovic din Australia cu puțin timp înainte de începutul turneului Australian Open, din cauza falsului în declarația de călătorie.

Unul dintre cei mai mari comedianți din State l-a luat în vizor pe „Joker”

Novak Djokovic a fost numele de pe buzele tuturor în ianuarie, odată cu aterizarea lui controversată în Australia. Fiind nevaccinat, Djokovic a plicat pentru o derogare din partea statului Victoria, cel în care se află orașul Melbourne, gazda turneului Australian Open.

Djokovic a ascuns faptul că a călătorit și în alte țări înainte să ajungă în Australia, așa că viza i-a fost anulată de ministrul imigrării, iar sârbul a fost deportat.

Aproape toată lumea și-a dat cu părerea despre scandalul în care a fost implicat numărul 1 mondial, însă comediantul Pete Davidson a fost neiertător într-un sketch al showului Saturday Night Live.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img