vineri, 26 aprilie, 2024

Iulia Vântur, criticată de fanii din România, după un spectacol susținut în India: „Ai scăpat ușor dacă

Distribuie:

Publicat:

Iulia Vântur a devenit ținta criticilor românilor, după ce a apărut într-un videoclip de pe Youtube, unde susținea un spectacol. Românii au fost revoltați de faptul că Iulia a ales să reinterpreteze un colind ortodox în limba indiană, fanii spunând că îl transformă într-o melodie păgână.

Iulia Vântur a fost ținta criticilor după ce a susținut un spectacol în India. Criticile au venit din partea fanilor români, aceștia fiind revoltați după ce Iulia a cântat un colind în limba indiană. Mai mult decât atât, oamenii nu au ezitat să iși exprime opiniile.

A fost criticată deoarece a cântat un colind în limba indiană

Vedeta a susținut un spectacol în India, la care a purtat un costum tradițional indian de culoare albastra și a cântat colindul „La Betleem colo-n jos”, însă în limba indiană. Videoclipul cu prestația a fost publicat pe Youtube, unde fanii din România nu au ezitat să își exprime opiniile sau criticile.

Fanii au fost revoltați de alegerile Iuliei Vântur

Fanilor din România li s-a părut revoltător faptul că Iulia Vântur a cântat un colind ortodox, spunând că l-a transformat într-o mascaradă: „„Transformarea unui colind superb, creștin ortodox, într-o mascaradă grotescă, cum văd și aud aici. Eu nu am văzut vreun român care să ia în derâdere religiile indiene. Iulia Vântur, să-ți fie rușine!”, a scris un urmăritor revoltat.

De asemenea, unii au criticat prestația în sine, și nu neapărat alegerea de a cânta un colind: „„Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva!”, a scris un alt român care a văzut prestația Iuliei Vântur.

Insă, majoritatea au fost deranjați se reinterpretarea colindului ortodox, spunând că a transformat-o într-o melodie păgână: „„Ce păcat! A transformat un colind creștin ortodox în melodie indiană păgână pe care dansează lasciv!”, a scris o altă persoană dezamăgită de alegerile Iuliei.

O altă persoană a ironizat-o, spunând că ar trebui să se bucure că nu i s-au cerut banii înapoi: „„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut spectatorii banii înapoi. Asta-i spectacol?”.

Iulia Vântur a fost, de asemenea, criticată din cauza alegerii vestimentației și a faptului că a dansat lasciv în timp ce cânta un colind creștin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img