miercuri, 24 aprilie, 2024

Iulia Vantur explica relatia cu Salman Khan. Este sau nu suparata pe actor?

Distribuie:

Publicat:

S-a zvonit, zilele trecute, ca nu ar mai forma un cuplu cu actorul indian Salman Khan (52 de ani), insa adevarul este cu totul altul. Iulia Vantur (37 de ani) continua sa aiba o relatie stransa cu starul de la Bollywood si, mai mult decat atat, cei doi bifeaza la greu colaborari pe plan artistic, dar si in afaceri.

Iulia Vantur si-a pus fanii pe jar, zilele trecute, cand a adaugat pe retelele sociale un mesaj care suna a despartire de iubitul ei, Salman: „Poate cea mai mare greseala pe care am facut-o in trecut a fost faptul ca am crezut ca iubirea insemna sa gasesti persoana potrivita pentru tine. Nu cauta persoana cu care vrei sa-ti petreci viata. Trebuie sa devii persoana cu care vrei sa-ti petreci viata”.

Dupa ce a vazut insa ce valva s-a iscat, ea a retras rapid postarea. Click! a aflat de la apropiatii fostei vedete PRO TV ca cei doi amorezi nu au probleme in cuplu, dimpotriva, colaboreaza pe toate planurile. Iulia lanseza in India, unde locuieste, piesa dupa piesa, iar Salman le foloseste pentru  coloana sonora a filmelor lui.

„Chiar azi (1 iunie, n.r.) avem din nou o lansare de piesa si facem conferinta de presa. Piesa este pentru filmul lui Salman, „Race 3”. El apare acum intr-o campanie publicitara de presa pentru „Splash” alaturi de Katrina, insa si eu am avut cateva aparitii pe afise si chiar am defilat pentru firma lor. Mi-au spus cativa indieni prieteni care au fost in Romania ca sunt afise cu mine prin tara. Au mai fost si prin India, insa nu le-am dat importanta”, ne-a povestit Iulia Vantur. Romanca noastra il ajuta pe Salman si cu fundatia lui de caritate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img