vineri, 26 aprilie, 2024

Iulia Vantur s-a despartit de Salman Khan! Anuntul facut de vedeta

Distribuie:

Publicat:

Ziarele din India sustin ca Salman Khan si Iulia Vantur s-au despartit dupa o relatie de lunga durata. Desi cei doi nu si-au confirmat niciodata oficial relatia, Iulia a publicat un mesaj pe Instagram, prin care lasat sa se inteleaga ca povestea lor de dragoste s-a terminat, insa la scurt timp a sters postarea. 

Salman Khan a fost de-a lungul timpului cu multe femei frumoase de la Bollywood, insa cu Iulia se pare ca a avut o relatie speciala. Cei doi s-au afisat de mai multe ori in public impreuna, iar romanca parea sa se simta foarte confortabil in preajma lui si a familiei sale. Insa, in ultima vreme Iulia si Khan nu au mai fost vazuti impreuna, relateaza libertateapentrufemei.ro.

„Poate cea mai mare greseala pe care am facut-o in trecut a fost faptul ca am crezut ca iubirea insemna sa gasesti persoana potrivita pentru tine. Nu cauta persoana cu care vrei sa-ti petreci viata. Trebuie sa devii persoana cu care vrei sa-ti petreci viata”, a scris Iulia. Insa, ulterior a sters postarea, care a strans numeroase comentarii de la internauti din India. In timp ce unii o incurajau si spuneau ca spera ca nu s-au despartit, altii se bucurau ca Salman Khan e din nou singur, unii fani ai starului sustinand ca acum actorul se poate intoarce la Katrina Kaif.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img