marți, 16 aprilie, 2024

Iulian Bulai, mesaj către Marcel Ciolacu: ‘Sunteți o rușine pentru țară!’

Distribuie:

Publicat:

Plenul Camerei Deputaţilor s-a întrunit, luni, pentru a dezbate moţiunea simplă a PSD împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, votul urmând să fie dat marţi.  Deputatul USR Iulian Bulai a spus despre președintele PSD, Marcel Ciolacu, că este o „rușine pentru țară”.

„Nu știam domnule Ciolacu că ați ajuns vedetă în cartea doamnei Dăncilă. Domnule Cilacu PNRR o să facă dreptate și pentru zona din care vă trageți dvs. De 30 de ani nu sunteți în stare să traversați munții în Transilvania. Nu ați conectat Moldova cu Muntenia. Sunteți o rușine pentru țară, faceţi moţiuni de cenzură ca să nu recunoaşteţi că aveţi o vină. Nu aţi fost în stare să faceţi autostrăzi şi acum faceţi pe destepţii", a spus Iulian Bulai, în Parlamentul României.

Iulian Bulai a adus cu el două borcane: „Sunt mostre din forajele care se fac pentru ce urmează a fi şantierul pentru autostrăzile Moldovei", a transmis Bulai. Cele două borcane vor fi date cadou lui Cristian Ghinea, Cătălin Drulă şi vicepremierului Dan Barna.

Ce acuză PSD

Moţiunea, intitulată "Cristian Ghinea – de la zero la abis", este semnată de 82 de deputaţi PSD. În moţiune, PSD susţine că se impune demiterea urgentă a ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, pentru că acesta a dat dovadă de "diletantism managerial", iar Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este "un dezastru" şi "distruge România pentru următorii cinci ani".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img