miercuri, 24 aprilie, 2024

Iulian Pitea sterge pe jos cu Emy Alupei! O mincinoasa! ”A crezut ca a scapat basma curata si a reusit sa ne manipuleze pe noi toti incat sa aruncam cu noroi in Iancu ca este escroc sentimental”

Distribuie:

Publicat:

 

Săptămâna trecută, Emy Alupei s-a întors în tabără cu un gust amărui, după ultimul Consiliu, la care Ghiță a fost cel eliminat. Ultimele strategii au făcut-o pe faimoasă să deschidă mai bine ochii și să își dea seama în cine e bine să aibă încredere și în cine nu, iar cel care a dezamăgit-o cel mai tare în opinia ei a fost Iancu Sterp. De altfel, concurenta a mărturisit la testimoniale că s-a simțit folosită de el și nu va mai repeta greșelile trecutului.

"Ce nu știți voi e ca eu am fost șantajată emoțional de Iancu, cel mai sincer baiat. El a venit la mine cu Emanuel. Prima strategia a fost asa: trebuie sa îl votezi pe Cezar…cum să îmi trădez echipa în halul ăsta? Și voi ceilalti sa votați cu Iancu. Au vrut sa fiu o panaramă în consiliu, eu nu am putut sa fiu așa ceva. A doua strategie a fost să dau un vot în aer, ca să aibă el mai multe șanse. Și a ieșit Ghiță. Mi-au zis să fac așa dacă vreau să îmi salvez pielea", a spus Emy, care a mers pe ideea că Iancu este „un escroc sentimental”!

Emy Alupei, pusă la zid de Pîtea! ”Este o mincinoasă și cât se poate de perversă cu noi și cu cei din echipa ei”

Atitudinea lui Emy avea să fie taxată în mod surprinzător de dur de cei de acasă și, în special, de fostul finalist de la Exatlon, sezonul 2, Iulian Pîtea, care, într-un filmuleț, pe Youtube, a vorbit în termeni duri despre faimoasă

”Astăzi, vreau să vorbesc despre Emy și așa-zisa șantajare emoțională! Mare atenție la expresia pe care a folosit-o și a pus mare preț pe ea (n.r. șantajată emoțional pentru că am cunoscut un escroc sentimental). În cazul în care nu ați fost atenți,Iancu și Emy au fost surprinși fără să știe de operatori punând la cale o strategie. Ei încă nu au văzut lucrul acesta, însă vor vedea când vor veni acasă că totul s-a derulat în defavoarea Emiliei, ca să spun așa. Vreau să afirm faptul că este o mincinoasă mică din ceea ce văd eu, încercând să își mintă echipa, să ne manipuleze pe noi în același timp și să îl denigreze puțin pe Iancu.

”De ce zic eu că este o mincinoasă și cât se poate de perversă cu noi și cu cei din echipa ei, și cu ceilalți și cu toată lumea. Când ne dăm seama că greșim, ce facem? (n.r. ”m-am simțit folosită ca un șervețel”). Bineînțeles, ne victimizăm, căci populația și societatea empatizează foarte mult cu victima, și aruncăm vina pe altcineva, să ieșim noi basma curata, corect?! (n.r. Emy ”până la urmă, suntem oameni, nu ar trebui să fim folosiți, nu suntem obiecte, suntem suflete”). ”Mi se pare cel mai groaznic să faci chestia asta”, spune Emy. De ce să vă mint? Asta este expresia pe care ea o mai folosește din când în când. În general, ce dai, aia primești. Nu este vina nimănui că Emy este ușor de influențat și că este îndeajuns de naivă încât alții să își facă strategia pe pielea ei. Și mare atenție, acum, vine bomba cea mare, în condițiile în care a afirmat faptul că mai bine iese Cezar…Dumnezeu este doar în capul ei, crezând că a scăpat neșifonată, basma curată și a reușit să ne manipuleze pe noi toți încât să aruncăm cu noroi în Iancu și… vai săraca Emy a fost șantajată emoțional de un escroc cum este Iancu. Urât, urât, mai ales că începuse să îmi placă Emy, mai ales atunci când a pus piciorul în prag și a avut sânge în instalație să spună anumite lucruri și să dea cărțile pe față, ce mai, a avut atitudine de Survivor. Dar în momentul în care nu știi să îți susții anumite acțiuni, e urât. Știi cum e…miciuna are picioare scurte, așa că eu nu consider că a fost șantajată emoțional, ci doar naivitatea Emiliei i-a permis să facă acest lucru, să își urmărească interesul și să facă o strategie”, a spus Pîtea.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img