vineri, 29 martie, 2024

Iulius Mall Iasi da startul sezonului promotiilor de iarna cu discounturi de pana la 70%

Distribuie:

Publicat:

Ai aflat vestile bune de la Iulius Mall? S-a dat startul maratonului promotiilor de iarna. Daca esti pasionat de shopping si iubesti reducerile, te invitam sa te bucuri de oferte de pana la 70% in magazinele tale preferate. Consulta lista completa a discounturilor pe site-ul Iulius Mall Iasi.

Ai inceput anul cu dorinta de a-ti imbogati garderoba cu piese in tendinte? Acum iti poti cumpara toate tinutele la care ai visat intregul sezon, la preturi mult mai mici. Terranova si One Star Fashion au discounturi de pana la 70%, iar H&M, Orsay, Koton, BSB, Bigotti, Motor, Bulgarini, Irina Schrotter, Penti, Keops, Mari-K, Rocco, Ani`s au preturi injumatatite. Nu uita sa incluzi in itinerariul tau Zara, Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Oysho, Karma, Ina Design si celelalte magazine de unde iti poti alege outfit-uri in ton cu stilul tau, la oferte irezistibile.
Daca inca iti doresti ghetele sau geanta care ti-au facut cu ochiul din vitrina, acum ai sansa sa fie la promotii de pana la 50%. Viziteaza Il Passo, Melania Scarpe, In Tempo, Fabricat in Romania si Medea, dar si celelalte magazine cu articole de marochinarie, pentru a te bucura de ofertele de iarna.

Cei care vor sa isi petreaca timpul facand miscare pot alege articole sportive cu promotii de pana la 50%. Discounturi motivante sunt afisate de Adidas, SportVision, Intersport si U-man. Daca Mosul nu a ghicit ce bijuterii si accesorii iti doresti, acum te poti rasfata cu piesele mult visate, care au promotii cuceritoare. Le poti gasi la Meli Melo, Sabrini, Bijoux si in alte locatii de profil. Si trusa de cosmetice poate fi imbogatita cu noi produse, la preturi injumatatite. Mergi in magazinele specializate sa descoperi ofertele!

Trebuie sa ajungi si la Office Line, unde discounturile ajung pana la 80% la anumite produse, la Sophia, care a redus cu pana la 70% din preturi, si la Top Shop, unde gasesti promotii atractive pentru articolele care iti ofera un plus de confort. Si posesorii de animale de companie au motive de shopping in Iulius Mall Iasi, pentru ca la Zoo Center sunt reduceri de pana la 40%. Descopera lista promotiilor pe site-ul Iulius Mall Iasi si vino in magazine sa te bucuri de reducerile atractive de iarna!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img