joi, 28 martie, 2024

Iurie Darie ar fi implinit 90 de ani. Cum a fost prima intalnire cu Anca Pandrea si poze rare cu ei

Distribuie:

Publicat:

In ultimii sase ani, de ziua lui Iurie Darie, Anca Pandrea a organizat la mormantul maestrului de la Cimitirul „Sfanta Vineri” din Capitala cate o petrecere cu sampanie si tortul de ciocolata preferat de raposat. Insa in acest an a programat intalnirea cu prietenii pentru sambata, cand va repeta ritualul. „Astazi nu organizez nimic, am stabilit deja pentru sambata petrecerea la mormantul lui Iura, unde ne vom aduce aminte de el la un pahar de sampanie si o felie de tort”, a spus Anca Pandrea pentru Click!.

Anca Pandrea era cea mai buna prietena a sotiei lui Iurie Darie

Iurie Darie si Anca Pandrea au trait 27 de ani frumosi, insa nu au apucat sa treaca pe la Starea Civila si nici sa aiba copii. Anca Pandrea si-ar fi dorit sa aiba un copil cu Iura si acesta ramane cel mai mare regret al actritei. Povestea de dragoste dintre cei doi actori a debutat oarecum straniu. Anca era prietena cu Consuela, prima sotie a lui Iura care a murit tanara din cauza unei boli incurabile. Apoi Anca i-a promis ca va avea grija de el si a incercat chiar sa il cupleze cu o profesoara de franceza. Iurie Darie are din mariajul cu Consuela un fiu, Alexandru Darie (59 de ani), ajuns astazi regizor renumit.

Anca Pandrea a spus cum a ajuns la prima noapte de amor cu Iurie Darie

Toate incercarile Ancai de a-i reface viata lui Iura au fost in zadar. „Am incercat sa il cuplez cu mai multe doamne, dar n-a fost sa fie. L-am invitat odata la cafea, dar cu niciun gand. Si el n-a venit. Apoi a venit la o petrecere si i-am zis sa intre pe geam, ca eu nu aveam cheia de casa la mine. Iar el asa a facut. Si apoi am facut amor, asa deodata si din clipa aceea am ramas impreuna 27 de ani”, a spus Anca Pandrea la Antena Stars.

Au urmat momente foarte frumoase impreuna pentru ca aveau in comun nu doar pasiunea pentru actorie, ci si dragostea pentru animale si natura. Au crescut catei si pisici ca pe niste copii, iar curtea casutei din Floreasca era mereu plina de flori si copacei. Iubiti si respectati de public si de colegi, Anca Pandrea si Iurie Darie au calatorit in toata lumea cu diverse turnee, iar cei doi actori au avut ocazia sa stea fata in fata chiar si cu Principesa Margareta si Principele Radu Duda, la Savarsin.

Dupa disparitia lui Iurie Darie, Anca Pandrea si-a dorit sa moara

In noaptea de 8 spre 9 noiembrie 2012, dupa o lunga suferinta, Iurie Darie s-a stins din viata acasa, chiar sub privirile Ancai Pandrea. Sfasiata de durere, iubita actorului i-a imbratisat trupul neinsufletit pana dimineata, cand legistii au venit sa constate oficial decesul. La funeralii, actrita a sarutat trupul lui Iurie Darie si a plans zile si nopti dupa ce a ramas singura.

A trecut printr-o depresie crunta, cand singurul lucru pe care si-l dorea era sa moara si sa ajunga la Iura. Atunci s-a imbolnavit de inima sid e plamani si a ajuns la urgenta, la un pas de moarte. A primit peste 20 de diagnostice, iar medicii i-au interzis sa mai fumeze si i-au dat un regim alimentar strict. Trei luni a respirat cu ajutorul unui aparat cu oxigen, apoi si-a revenit si a ramas doar pe regim alimentar si tratament.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img