sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Jador, dezvaluiri emotionante la Survivor Romania! A venit in Republica Dominicana sa uite de fosta iubita: „O iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine”

Distribuie:

Publicat:

Jador este unul dintre cei mai celebri concurenți din echipa Faimoșilor. Tânărul în vârstă de 25 de ani a devenit în anul 2020 unul dintre cei m ai ascultați artiști români și a avut colaborări muzicale pe bandă rulantă. Anul 2021 a venit cu cea mai mare provocare din viața lui: Survivor România. În cel de-al doilea episod al noului sezon Survivor România, Jador a dezvăluit motivul principal pentru care a acceptat să vină în Republica Dominicană.

Artistul a dezvăluit că a venit la Survivor România 2021 pentru a o uita pe fosta lui iubită. Cea care l-a consolat pe cântărețt a fost Amna, care a trecut printr-un divorț dureros, după nouă ani de căsnicie.

 „Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, a dezvăluit Jador, în al doilea episod de la Survivor România.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img