marți, 16 aprilie, 2024

Jador, filmat la o adunare de penticostali, inainte sa plece la Survivor! A cantat imnuri religioase si a invocat ajutorul divin!

Distribuie:

Publicat:

Jador de la Survivor România 2021 este un tip credincios. El provine dintr-o familie de penticostali din județul Bacău și atunci când are timp, merge cu ai lui la biserică.

Jador de la Survivor România 2021 a fost filmat cu ceva vreme în urmă cântând imnuri religioase la o adunare penticostală din județul Bacău. Imaginile sunt cu adevărat spectaculoase cu cât la Survivor i s-a reproșat de multe ori că are un comportament cam ”necreștinesc”, că își insultă adversarii și face glume nesărate cu proprii coechipieri.

Jador a cântat imnuri religioase cu vocea tremurată

Jador a fost filmat cântând melodia religioasă ”Numai Tu ajutor îmi dai”, una dintre preferatele cântărețului. Îmbrăcat sport, cu haine scumpe, Jador parea să facă notă discordantă față de ceilalți credincioși, departe de imaginea convențională a unui cântăreț în biserică. În plus, cântărețul parea extrem de emoționat și atent să nu greșească, ba chiar vocea i-a tremurat ușor atunci când fredona refrenul melodiei.

Evident, nu mai trebuie menționat că toți enoriașii prezenți îl ascultau în picioare și îl filmau cu telefoanele mobile.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img