vineri, 19 aprilie, 2024

Jador si Bogdan Mocanu, impreuna la competitia din Asia? Primele reactii ale fanilor

Distribuie:

Publicat:

Bogdan Mocanu și Jador au rămaa foarte buni prieteni după ce emisiunea Puterea dragostei s-a încheiat. Cei doi sunt surprinși tot mai des împreună, inclusiv la concertele lui Jador, unde Bogdan Mocanu este mereu binevenit. Amândoi se bucură de foarte mult succes. Jador este unul dintre cei mai căutați și ascultați artiști la momentul actual în România, iar Bogdan Mocanu s-a lansat și el în muzică cu piesa „Șefa banilor”.

Se pare că cei doi sunt pregătiți pentru orice provocare. Ei vor să ducă testul prieteniei mult mai departe, poate chiar pe alt continent. Într-un live făcut pe Instagram în urmă cu puțin timp, Bogdan Mocanu și-a anunțat fanii că vrea să participe la competiția Asia Express alături de Jador. El a adăugat că va porni o petiție online în acest sens.

„Cred că facem o petiție d-aia online să ne bage în Asia Express”, a mărturisit Bogdan Mocanu. Fanii au reacționat imediat ce Mocanu a făcut acest anunț. „Ar fi super tare să vă duceți!”, „Slăbești jumate dacă te duci la Asia Express”, au fost primele reacții ale fanilor.

Jador, despre participarea la competiția din Asia

Jador se bucură de un adevărat succes! Tânărul este unul dintre cei mai ascultați artiști la momentul actual. Printre ultimele sale reușite se numără un serial despre viața lui, numit „Jador Adevărat”. În luna mai a acestui an, fanii îl întrebau pe Jador, într-un live pe Instagram, când îl vor mai putea vedea la televizor.

Manelistul a făcut un anunț șocant! Unul dintre fani l-a întrebat dacă este o posibilitate ca el să participe la competiția din Asia, iar răspunsul lui Jador a fost pozitiv. „Da, e posibil să plec la Asia Express”, a declarat Jador în live-ul de pe Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img