sâmbătă, 20 aprilie, 2024

”Jador si Culita se impaca 100%! Si atunci nu le va mai sta nimeni in cale!”. Declaratii exclusive ale unui prieten celebru de-al celor doi Faimosi de la Survivor

Distribuie:

Publicat:

Cearta dintre Jador şi Culiţă Sterp din Consiliul Faimoşilor a împărţit România în două tabere, unii condamnându-l pe fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” că e greu de strunit, alții fiind deranjați că prietenul lui i-a făcut reproșuri publice în loc să vorbească între patru ochi.

Cu toate acestea, ne-a dezvăluit în exclusivitate Florin Baboi, unul dintre cântăreții cu care au colaborat amândoi Faimoșii și care îi cunoaște foarte bine și pe Jador și pe Culiță Sterp, cearta lor nu este una care să le pună în pericol prietenia.

”Sunt sigur că ei se vor împăca. Culiță este mai cerebral, Jador este mai vulcanic, împreună fac echipă foarte bună. Ei s-au certat acolo, probabil pentru că sunt mai sensibili acum, dar eu vă garantez, Jador și Culiță se ămpacă 100% și atunci nu le va mai sta nimeni în cale.

Vor face echipă, în fazele mai avansate ale Survivor România, Culiță pe strategii, Jador cu energia lui și vor câștiga”, ne-a spus, în exclusivitate, Florin Baboi.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img