miercuri, 17 aprilie, 2024

Jaf in stil mafiot la Vaslui:Casa fostei contabile a lui Adrian Porumboiu, SPARTA de HOTI. Fiul de 14 ani, LEGAT FEDELES

Distribuie:

Publicat:

Directorul economic al uneia dintre cele mai mari societati detinute de milionarul Adrian Porumboiu si-a gasit fiul in varsta de 14 ani legat fedeles in locuinta, iar intreaga casa ravasita. Copilul le a spus politistilor ca doua persoane care vorbeau intr o limba straina l au legat si au cautat prin casa documente.

O femeie din comuna vasluiana Muntenii de Jos a reclamat la Politie ca proprietatea pe care o detine ar fi fost calcata de hoti. Din primele informatii, se pare ca in timp ce hotul sau hotii au intrat in imobil, acasa ar fi fost un copil, care a fost legat pentru ca cei care au patruns in casa sa poata cotrobai linistiti, la fata locului existand semne ca familia respectiva ar fi fost victima unei talharii. Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui au fost rezervati cu privire la acest caz, afirmand ca cercetarile sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui. “Am fost sesizati cu privire la comiterea infractiunii de talharie intr-o proprietate din comuna Muntenii de Jos. Politistii de la Investigatii Criminale efectueaza cercetari sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui. in acest stadiu sunt verificate mai multe aspecte si este prematur acum sa ne pronuntam sau sa tragem concluzii. Oricum, toate bunurile sesizate ca fiind sustrase, au fost gasite in momentul in care au fost efectuate cercetari la fata locului”, a declarat responsabilul cu relatiile mass-media din cadrul IPJ Vaslui, Loredana David. Anchetatorii iau in calcul mai multe aspecte, printre care si varianta inscenarii unei talharii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img