vineri, 29 martie, 2024

Jandarmii vasluieni la datorie în minivacanța prilejuită de Ziua Unirii

Distribuie:

Publicat:

În minivacanța prilejuită de Ziua Unirii jandarmii vasluieni vor fi alături de cetățeni pentru a avea grijă de siguranța lor și pentru a se asigura că toate evenimentele din spațiul public se vor desfășura într-un climat de normalitate.
Astfel, pe tot parcursul  minivacanței, vor fi constituite echipaje specializate de intervenție pentru menținerea ordinii publice, atât prin patrule de jandarmerie cât și prin patrule mixte, polițist-jandarm, pentru soluționarea sesizărilor cetățenilor, pentru intervențiile la apelurile 112 și pentru gestionarea eficientă a unor posibile situații conflictuale ce pot apărea pe raza județului Vaslui.
Totodată, jandarmii vor acționa alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne pentru ca manifestările omagial-aniversare dedicate împlinirii a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române, ce vor avea loc în municipiile Vaslui, Huși, Bârlad și orașul Negrești, să se desfășoare în condiții de siguranță.
În ziua de 24 ianuarie, jandarmii vor fi prezenți la spectacolul cultural-artistic dedicat Zilei Unirii ce se va desfășura în Piața Civică a municipiului Vaslui, pentru a asigura măsurile de ordine și siguranță publică.
Jandarmeria Vaslui recomandă celor prezenți la aceste evenimente să adopte un comportament decent, conform normelor de conviețuire socială, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care sunt în dificultate sau sunt martorii unui incident, să se adreseze cu încredere celei mai apropiate patrule de jandarmerie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img