vineri, 19 aprilie, 2024

JENANT! Declaratii INCREDIBILE a Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie: “Nu as mai angaja-o nici macar ca taxator de bilete”

Distribuie:

Publicat:

Fost consilier prezidential al lui Klaus Iohannis, in prezent ambasador al Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache a fost in centrul unor intense discutii, dupa ce o studenta la Londra, Maia Bondici, l-a criticat dur pe o pagina de socializare.

Acesta a scris pe pagina sa de socializare ca nu ar mai angaja-o „nici macar ca taxator de bilete”.

„O domnisoara, Maia Bondici, studenta la o facultate de jurnalism, a publicat un text care vizeaza persoana mea si as vrea sa fac unele precizari. Domnisoara respectiva, fiind inscrisa ca stagiar la Ambasada Romaniei la Londra (!), mi-a solicitat, prin intermediul colaboratorilor, un interviu care sa ii serveasca la elaborarea lucrarii de licenta. Asadar, nu vorbim de un ziarist, ci de un student caruia eu consider ca am dorit sa ii fac un serviciu, ajutandu-l la elaborarea lucrarii de licenta. Tema mi s-a parut interesanta: impactul presei britanice asupra comunitatii romanesti. De aceea am acceptat, desi interviurile stiintifice de acest tip nu fac parte din fisa postului meu de ambasador. Am tratat acest interviu mai degraba de pe pozitia de profesor, fost ziarist si specialist in analiza politica in raport cu un student. Am crezut ca doreste sa invete din experienta mea. Poate de aceea mi-am permis sa-i dau anumite sugestii. Discutia, la care au asistat si colaboratorii mei, a fost civilizata. Desi mi s-a parut deplasata atitudinea de a imi da mie lectii…

De aici si pana la story-ul construit de studenta este o cale lunga. Mi se pare ca ceea ce a facut este complet lipsit de bun simt si de deontologie. Dupa aceasta poveste, nu as mai angaja-o ca reporter sau redactor, nici macar ca taxator de bilete… Sunt lucruri care se fac si lucruri care nu se fac atunci cand cineva iti acorda timp si incredere. Desigur, a instrumenta asemenea atacuri poate crea notorietate pe termen scurt. Va invata si domnisoara ca pe termen lung asemenea gesturi au costuri.

PS: Pentru curiosi: de luni de zile fumez tigari marca IQOS, permise de lege. Nu orice scoate fum este neaparat ilegal”, a precizat Dan Mihalache pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img