vineri, 26 aprilie, 2024

Jorge a fost complet distrus dupa divortul de prima sotie, Alina! Ce marturisire emotionanta a facut acum cantaretul. “Pur si simplu am zis: Doamne, daca…”

Distribuie:

Publicat:

Jorge a avut parte de doua momente cand a fost separat de persoane dragi din viata sa. Artistul a explicat cat de greu i-a fost.

Jorge a acordat un interviu pentru protvplus.ro, in care si-a amintit de doua evenimente importante din viata lui cand a simtit ca a fost departe de cei dragi lui. Artistul a pomenit de doua „separari” care i-au marcat viata si din care si-a revenit cu greu.

„Am trecut peste doua separari. Una e separarea de tatal meu, cand s-a dus pe lumea ailalta. A fost un soc pentru mine, aveam 23 de ani, si apoi separarea, intre ghilimele, ca nu a fost o separare, de fetita mea cand am avut despartirea de mama ei. Momentul respectiv a fost foarte greu, pentru ca nu am fost aproape.

Ne-am adaptat la noua viata, a fost destul de greu. Aveam de gand sa ma las de muzica, nu mai stiam ce sa fac, pur si simplu am zis Doamne, daca mai trebuie sa fac ceva cu muzica, te rog, da-mi un semn!”, a spus Jorge.

Jorge este unul dintre artisti cunoscuti din lumea artistica din tara noastra. A fost casatorit cu Alina Laufer, impreuna cu care are o fetita, Karina. Dupa divortul de Alina Laufer, Jorge s-a casatorit cu Ramona, impreuna cu care are un baietel, David.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img