marți, 23 aprilie, 2024

Jucatorii din liga a cincea, pe post de manechini

Distribuie:

Publicat:

Jucatorii din liga a cincea au fost pentru cateva minute manechinii Asociatiei Judeteana de Fotbal (AJF) Vaslui, care a prezentat cele 14 randuri de echipament sportiv achizitionat printr-un proiect cu finantare nerambrusabila de la Consiliul Judetean, in valoare de 11.000 lei.

“14 din cele 21 de echipe din liga a cincea, care au activat si in sezonul trecut in aceeasi competitie, sunt beneficiarele echipamentului sportiv. Este primul nostru proiect si suntem mandri de ceea ce am realizat. Speram sa avem o colaborare mai si mai fructuoasa pe viitor, astfel incat sa atragem sume mai mari pentru fotbalul judetean. Dorim ca dezvoltarea acestui sport sa se faca o data cu infrastructura”, a spus Bogdan Gheorghita, presedintele AJF Vaslui.

Echipele care au primit echipament sportiv sunt Avantul Zapodeni, Vointa Stefan cel Mare, Vulturul Balteni, Racova Puscasi, SC Lipovat, Inter Sport Vaslui, Victoria Muntenii de Jos, Star Tatarani, Dinamic Botesti, Alexandru Vlahuta, FDR Tutova, Steaua Ivesti, Avantul Bacani, Viitorul Valeni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img