vineri, 29 martie, 2024

Judecatoarea care trebuia sa judece dosarul CASEI PIERDUTE DIN SIBIU si-a cerut pensionarea. Iohannis a semnat

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Klaus Iohannis a plecat miercuri, in vacanta, pentru o saptamana. Inainte de a pleca, insa, seful statului a semnat mai multe decrete, unul dintre ele fiind de pensionare a unui magistrat ce urma sa judece in septembrie dosarul privind casa pierduta in instanta de Klaus si Carmen Iohannis.

Judecatorul Irina Tanase de la Sectia 1 Civila la Curtea de Apel Pitesti a facut cererea de pensionare in luna iulie, fiind aprobata de CSM in sedinta pe 14 iulie.

Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, au pierdut definitiv casa din centrul municipiului Sibiu unde este sediul unei banci, in noiembrie anul trecut, in urma unei decizii a Curtii de Apel Brasov, dupa un proces care a durat mai mult de 16 ani.

Sotii Iohannis nu au renuntat insa la imobil si au depus contestatie in anulare la Curtea de Apel Brasov. Procesul a fost stramutat la Curtea de Apel Pitesti.

Dosarul urmeaza sa fie judecat in aceasta toamna, pe 28 septembrie. Pana atunci, insa, Klaus Iohannis se va relaxa in Germania, pana pe 25 august. In comunicatul Administratiei Prezidentiale nu este precizat daca presedintele este insotit si de Prima Doamna.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img