joi, 28 martie, 2024

Kanal D a facut anuntul-bomba! Ce se intampla cu Andreea Banica

Distribuie:

Publicat:

Seria invitatilor surpriza la „Bravo, ai stil!” continua si in aceasta saptamana, odata cu prezenta la masa juratilor a uneia dintre cele mai in voga cantarete, un fashion icon care a inspirat, fascinat si creat un adevarat trend printre tinerele din Romania.

Andreea Banica se alatura juratilor „Bravo, ai stil!” pe parcursul acestei saptamani. Artista nu este straina de emisiunea de fashion intrucat cunoaste in detaliu conceptul acestui show, fiind prezentatoarea „Bravo, ai stil!”.

Andreea Banica a declarat ca se bucura ca va trai din nou aceasta experienta, vedeta asteptandu-se la surprize de proportii din partea concurentelor emisiunii.

„Ma bucur sa ma reintorc pe platoul , in calitatea de jurat al emisiunii. Abia astept sa le cunosc pe fete si sunt sigura ca va fi o saptamana plina de surprize. Voi incerca sa fiu obiectiva, dar si blanda cu concurentele, pentru ca sigur au deja multe emotii si este o presiune mare pe ele sa vina intr-un show atat de iubit, la care standardele au fost tot mai ridicate, de la un sezon la altul„, a spus Andreea Banica.

O alta surpriza pregatita telespectatorilor Kanal D este data de faptul ca in prima editie a acestei saptamani, difuzata miercuri, la ora 23:00, acestia o vor putea cunoaste pe noua concurenta cu drepturi depline, care isi va etala veleitatile stilistice, pentru titlul de cea mai stilata femeie din Romania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img