vineri, 19 aprilie, 2024

Kelemen Hunor a IZBUCNIT dupa participarea lui Adrian Severin la ceremonia de la Ateneu: Cred ca acolo puteau sa fie mai atenti

Distribuie:

Publicat:

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, susține că România este pregătită pentru președinția Consiliului Uniunii Europene. Acesta a comentat ceremonia de preluare a președinției de la Ateneul Român, unde fostul eurodeputat Adrian Severin, condamnat în instanţă şi fiul premierului Viorica Dăncilă au stat în aceeaşi lojă cu oficiali români şi străini:

„Foarte târziu am primit invitaţiile, cu 48 de ore înainte. Până atunci, noi nu ştiam că suntem sau nu suntem invitaţi, eu vorbesc de ceilalţi lideri. În ultima seară au fost nişte intervenţii şi de la Guvern să venim, dar eu am spus: dacă ieri aţi trimis invitaţia, eu sunt plecat din ţară, eu ce pot să fac în acest moment? (…) Probabil era loc de o pregătire mai bună şi din punct de vedere diplomatic, protocolar, atâta pot să vă spun. Cred că acolo puteau să fie mai atenţi cei care au organizat şi cei care au repartizat locurile, dar nu cred că România nu are capacitatea diplomatică şi protocolară pentru a organiza un eveniment”,a  declarat Kelemen Hunor la RFI.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img