joi, 25 aprilie, 2024

L-a făcut să plângă chiar de ziua lui! Culiță Sterp, lăsat fără cuvinte de Ileana: ”Știți cum a fost pentru noi? Exact ca un tată”

Distribuie:

Publicat:

Ileana Sterp, mesaj emoționant pentru fratele ei, Culiță, chiar de ziua de naștere a acestuia!

Culiță Sterp a fost profund emoționant de mesajul primit din partea surorii lui, Ileana! Tânăra mămică i-a scris acestuia un text impresionant, prin care îi spune cât de mult ține la el și dezvăluie public câte lucruri a făcut Culiță pentru frații lui mai mici.

” E minunat să ai frați, dar e și mai minunat să-l ai pe @culita.sterp ca frate. Te iubește atâta lume și știi de ce? Pentru bunătatea și simplitatea ta pe care nu le-am mai întâlnit la nimeni. Nu e o laudă, însă vreau să spun comunității mele că noi cei trei frați ai lui Culiță, eu, @getasterp și @sterp_iancu_98 am avut multe nevoi ca frați mai mici, iar el mereu când pleca la cântat ne spunea “orice aveți nevoie, să-mi spuneți”.

Ne transfera bani pe card, nu conta suma de care aveam nevoie, iar când ajungea acasă, mereu ne băga în buzunar câteva sute de lei sau euro ????

Știți cum a fost Culiță pentru noi? Exact ca un TATĂ. Și este în continuare. Mulțumesc pentru protecția si grija ta față de noi. Să-ți țină Dumnezeu sufletul mereu așa cum îl știu eu. Știu că vei fii cel mai fericit alături de @daniela.iliescu

și de Milan ???? LA MULȚI ANI fratele meu bun! Te iubesc! ????????”, este mesajul transmis de Ileana Sterp pentru Culiță.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img