joi, 28 martie, 2024

La 6 ani dupa ce a fost concediata de la Observatorul de la Antena1, Oana Frigescu s-a reinventat. Ce a ajuns sa faca acum pentru bani

Distribuie:

Publicat:

Au trecut sase ani de zile de cand Oana Frigescu a fost concediata de la Observatorul Antenei 1, iar fosta stirista nici nu mai vrea sa auda de micul ecran. Fiecare sfarsit este un inceput, asa cum se spune de foarte multe ori, la fiecare drum inchis deschide o alta perspectiva. Asa s-a intamplat si in cazul Oanei Fringescu.

Frumoasa bruneta a trecut, la un moment dat, si printr-un divort urat, mediatizat corespunzator, numai ca nu a clacat. S-a orientat catre un alt bussiness, iar timpul a demonstrat ca a facut alegerea corecta. Amintirea fostului sot, Andrei Badiu, s-a estompat, iar faptul ca fusese inlocuita la Observator de Anca Lungu nu a mai avut nicio relevanta.

O afacere de succes

Fosta vedeta tv a deschis acum cativa ani un business cu bijuterii hand-made, consemneaza Viva!. Afacerea a inceput sa ”mearga”, incetul cu incetul, iar Oana Frigescu si-a asigurat un confort financiar esential.

”Firesc ar fi sa nu se autocondamne la un trai nimicitor. Sa nu uite faptul ca fiecare dintre noi avem dreptul la demnitate umana. Sa inteleaga ca prima brutalitate va fi una dintr-un sir nesfarsit. Trebuie sa respinga din start un astfel de tratament, altfel vor deveni victime permanente”, spunea Oana la un moment dat”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img