vineri, 29 martie, 2024

La plimbare cu maşina fără a avea dreptul de a conduce

Distribuie:

Publicat:

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat în trafic, la volan, deşi nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În data de 01 mai, în jurul orei 04.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității Trifeşti, un autoturism, înmatriculat în România, condus de ieşeanul M.M., în vârstă de 39 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, bărbatul a declarat că deţine permis de conducere emis de autorităţile portugheze, dar nu îl are asupra sa. În urma verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele bărbatului nu a fost emis permis de conducere.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img