joi, 28 martie, 2024

La sfarșit de an, Misha și Connect-R au oferit fanilor o surpriză de proporții! Cei doi au apărut împreună

Distribuie:

Publicat:

Despre împăcarea dintre Misha și Connect-R s-a vorbit și se vorbește foarte des. Chiar dacă aceștia au divorțat, în anul 2016, totul petrecându-se ”la secret”, speculațiile referitoare la o… reconsiderare sentimentală comună nu au lipsit. Acum, la sfârșit de an, Misha și Connect-R au oferit fanilor o surpriză de proporții.

Cei doi au apărut împreună, în fața bradului de Crăciun, alături de fetiță și de Moș Crăciun. Zâmbitori, foștii parteneri de viață par mai apropiați ca niciodată, iar fotografia postată de Connect-R pe pagina sa de Instagram i-a determinat pe fani să spere într-o împăcare despre care se vorbește atât de mult. Misha și Connect-R au petrecut Crăciunul împreună, bucurându-se de momentele de liniște sufletească, iar un astfel de demers familial de suflet poate fi, de ce nu?, un nou început pentru cei doi. Timpul va avea un cuvânt greu de spus, firește, însă admiratorii celor doi speră că împăcarea va fi anunțată, public, cât de curând.

Au divorțat în 2016
Misha – pe numele din buletin Mihaela Mihalache – este o artistă din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie 2014 și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Când şi-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Naşii cuplului sunt Pepe şi Raluca. Ştefan Mihalache – pe numele de scenă Connect-R – s-a născut pe 9 iunie 1982, în București. Este artist și actor, cântă hip hop, dance și pop de etnie romă. Misha și Connect-R au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014. iar fiica lor poartă numele Maya. Pe 14 august 2018, Connect-R a anunțat – printr-o postare emoționantă făcută pe rețelele de socializare – că el și Misha au divorțat, în secret, din 2016.

“Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorț. Doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, a scris Connect-R pe Instagram și Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img