vineri, 29 martie, 2024

La volan deşi nu deţinea un permis corespunzător

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tomeşti efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

În data de 16 iulie a.c., în jurul orei 14.10, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă,  un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tomeşti – I.T.P.F. Iași, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii de frontieră Osoi, a efectuat semnale regulamentare de oprire pentru un ansamblu rutier format dintr-un autovehicul și o remorcă,  condus de un cetățean din R. Moldova, în vârstă de 38 de ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere valabil pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană cu permis de conducere necorespunzător categoriei vehiculului respectiv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img