vineri, 19 aprilie, 2024

Ladies Night la Cinema City Iulius Mall Iasi

Distribuie:

Publicat:

Pe 22 mai, Cinema City Iulius Mall Iasi a pregatit un eveniment pentru tine si prietenele tale. La “Ladies Night”, pe langa premiera absoluta a comediei "Clubul femeilor dezlantuite", Cinema City te asteapta cu cadouri garantate si o portie zdravana de ras. Biletele sunt puse in vanzare la casierie.

“Clubul femeilor dezlantuite” urmareste viata a patru prietene foarte bune si schimbarile care se produc in viata lor atunci cand in clubul lor de lectura se citeste "Fifty Shades of Grey".Patru femei, patru prietene de-o viata, fac parte dintr-un club de lectura care se intalneste lunar. Diane a ramas recent vaduva dupa 40 de ani de casatorie. Jane se bucura de partenerul ei fara nicio obligatie. Sharon inca se lupta sa treaca peste un divort de zeci de ani, iar casatoria lui Carol se afla intr-o criza dupa 35 de ani. Cu toate acestea, viata acestor patru prietene este transformata radical dupa ce ajung sa citeasca infamul "Fifty Shades of Grey", care le catapulteaza intr-o serie de alegeri si decizii scandaloase.De la descoperirea unei noi romante, la reaprinderea unor flacari vechi, ele se inspira reciproc pentru a face din capitolul urmator, cel mai bun capitol al vietii lor. Book Club (2018) este o comedie sincera care arata ca viata poate incepe din nou la orice varsta.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri in 17 orase din tara: Bucuresti, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Constanta, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iasi, Piatra Neamt, Ploiesti, Pitesti, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures,Timisoara si Galati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img