marți, 16 aprilie, 2024

Lantul international TUCANO COFFEE a deschis in Iulius Mall Iasi prima cafenea din regiunea de Nord-Est

Distribuie:

Publicat:

Recent, in Iulius Mall Iasi s-a deschis prima cafenea din regiune a brandului international Tucano Coffee. Bauturi aromate si combinatii savuroase pe baza de cafea, dar si deserturi delicioase, sunt disponibile pentru toti iubitorii licorii negre. La parterul Iulius Mall Iasi, in proximitatea intrarii principale, s-a inaugurat, de curand, prima locatie din regiune a lantului international Tucano Coffee. Cu o suprafata de aproximativ 260 mp, in care este inclusa si o terasa fuctionala in sezonul cald, cafeneaua propune o atmosfera prietenoasa si relaxanta, unde pot fi savurate specialitati aromate pe baza de cafea si nu numai.

Tucano Coffee este o retea internationala de cafenele, care numara 19 coffee shop-uri, in sapte tari. Prima locatie a fost deschisa in 2011, in Republica Moldova. In 2014, a fost inaugurat la Bucuresti primul cofee shop din Romania si, in acelasi an, unul in Emiratele Arabe Unite. In prezent, Tucano Coffee detine zece unitati in tara noastra. Tucano Coffee promoveaza cultura cafelei Specialty Arabica, de cea mai inalta calitate. Cafeaua este preparata de catre cei mai buni barista, din boabe prajite in fabrici proprii, pentru a-si pastra aromele si prospetimea. De asemenea, brandul dezvolta metodele alternative de preparare a cafelei. Pe langa aceasta, specialitatile de baza ale Tucano Coffee sunt cheesecake-urile, realizate in laboratorul propriu, din ingrediente naturale, fara conservanti, coloranti sau aditivi alimentari. In meniu se regasesc peste 30 de retete unice, marca proprie, alaturi de o varietate de tarte sarate, wrap-uri, bagels si alte delicii.

Brandul are la baza filosofia Love.Peace.Coffee. Locatia din Iulius Mall Iasi pastreaza tematica ce imbina armonios cultura indienilor originari din America Latina si cultura cafelei de specialitate din California, mix care se reflecta nu doar in specificul meniului, ci si in designul interior aparte. Fiecare coffee shop este denumit si decorat intr-un stil specific unei tari producatoare de cafea, care are si o cultura interesanta. Astfel, locatia din Iulius Mall Iasi poarta denumirea „Indonezia”. Culorile, lumina calda, lemnul, accesoriile handmade, fotografiile cu fete expresive de pe pereti, cartile – toate acestea sunt menite sa inspire pacea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img