marți, 16 aprilie, 2024

Larisa Iordache, mesaj trist la un an de la moartea mamei. Vedeta trece prin cele mai grele clipe

Distribuie:

Publicat:

Anul trecut a fost cel mai greu an pentru fosta sportivă Larisa Iordache. Aceasta a fost nevoită să-și înmormânteze mama, căci cea care i-a dat viață a pierit după o perioadă lungă în care s-a luptat cu boala. Mesajul trist al sportivei la fix un an de la decesul celei care a născut-o.

În urmă cu fix un an Larisa Iordache afla cea mai tristă veste a vieții sale. Fosta sportivă rămâne atunci fără cea care i-a dat viața. După o perioadă lungă în care mama ei s-a luptat cu boala numită cancer, într-un final organismul femeii a cedat, iar medicii n-au mai putut face nimic pentru ea.

Larisa Iordache și-a pierdut mama în urmă cu un an. Mesajul trist postat de fosta sportivă

Pentru Larisa Iordache a fost cea mai grea perioadă, căci a trebuit să o înmormânteze pe cea care i-a fost tot timpul alături și care a susținut-o.

Astăzi, la un an de când și-a pierdut mama, Larisa Iordache a lăsat un mesaj pe pagina sa de Instagram pe care o apropiată de-a ei, cea care se ocupă de contul său în timp ce ea e în America Express, a ținut să-l posteze.

În mesajul lăsat de Larisa Iordache, concurenta de la America Express mărturisește că nu e zi în care să nu i se facă dor de mama sa și susține că în mintea și sufletul ei cea care i-a dat viață e permanent vie și îi e alături la orice pas și în tot ceea ce face.

”Acum un an m-am intalnit cu un sentiment dur, era un sentiment pe care nu-l mai simtisem pana in acel moment. Insa am inteles ca trebuie sa invat sa triesc cu asta!
In mintea si sufletul meu esti permanent vie si simt cum ma imbratisez zilnic cu caldura grijei tale pe care o ai de acolo de unde esti.Insa, asta nu ma retine nici macar o secunda ca in fiecare zi sa imi fi in gand cu un dor pe care nu cred ca o sa pot sa-l controlez vreodata.
Te iubesc mami! Si iti multumesc ca m-ai crescut cu toata puterea si pasiunea ta pe care ai avut-o pentru viata.????????????”, a fost mesajul postat pe pagina de Instagram a Larisei Iordache.

Larisa Iordache și Diana Bulimar fac echipă la America Express

În aceste momente, Larisa Iordache și Diana Bulimar, alături de celelalte echipe se află la filmările pentru noul sezon Asia Express, numit din acest an America Express. Cele două sportive au decis să facă echipă împreună și să dovedească că pot da ce e mai bun și pe traseul de la America Express.

Acestea au acceptat să plece în aventura vieții lor, o adevărată provocare din toate punctele de vedere. Rămâne de văzut însă cum s-au descurcat cele două și cât de departe au ajuns în show-ul ce va urma să fie difuzat pe Antena 1.

CITEȘTE ȘI:

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img