vineri, 19 aprilie, 2024

Laura Andresan, primele declaratii despre sarcina. Care e cea mai mare dorinta a ei

Distribuie:

Publicat:

Vestea bomba a saptamanii care tocmai s-a incheiat este fara doar si poate sarcina secreta a Laurei Andresan. Fosta starleta, care in trecut schimba barbatii ca pe sosete, s-a cumintit in ultimii ani si este pe care sa-si mareasca familia. Laura Andresan formeaza un cuplu cu Grasu XXL.

Laura Andresan va deveni pentru prima data mamica si daca pana nu demul acest gand o inspaimanta,acum e mai fericita ca niciodata. Fosta starleta s-a afisat cu burtica destul de evidenta, sarcina fiind avansata, la Romexpo, weekendul trecut. S-a plimbat printre standuri, a privit hainutele mici de bebelus, iar iubitul ei, Grasu XXL a studiat oferta de de carucioare existenta pe piata. Pe conturile ei de pe retelele sociale, Laura Andresan a inceput deja sa vorbeasca despre minunea care ii creste in pantece si a dezbatut chiar un subiect delicat, asa cum este alaptatul la san.

Laura Andresan le da peste nas femeilor care se dau experte in cresterea copiilor

"Am vazut ca este un trend printre mamici sa idealizeze acest gest natural (n.r. alaptarea). Da, cunosc (si am studiat pe larg) efectele benefice ale alaptarii la san. Da, imi doresc sa imi alaptez copilul. Dar de aici si pana la a transforma ceva natural intr-un act «sfant» e cale lunga. Eu cred ca fiecare mama face ce poate mai bine pentru copilul ei. Unele mame, din motive de sanatate poate, nu pot sa alapteze, si sa fereasca sfintii sa expuna vreo mama o poza cu copilul si biberonul, ca atat i-a fost. In nici cateva minute sar toate mamicile in capul ei cu sfaturi de parenting despre beneficiile alaptarii. Desigur cele mai aprige datatoare de sfaturi, in general, nu au pregatire nici medicala si nici in psihologia copilului, ci pur si simplu «stiu ele» pentru ca ele vai, dar vai… alapteaza sau au alaptat. Ori asta mie imi miroase a… micime, ca sa nu ii spun altcumva, mai dur asa. In plus nu cred ca sfatuitoarele isi dau cu parerea cu buna intentie (asta e de suprafata si e falsa), ci cred (pe baza studiilor mele) ca doar fac gargara, una menita sa le confirme lor ca sunt mame bune, sau mame mai bune decat o alta femeie care nu poate alapta. Ori atunci cand ai nevoie de confirmare… ceva in tine macina, ceva te racaie, poate o voce muta ce-ti sopteste ca nu esti ceea ce pretinzi. Si evident te doare…", a notat Laura Andresan pe Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img