vineri, 19 aprilie, 2024

Laura Cosoi, aparitie incendiara! Fanilor nu le-a venit sa creada

Distribuie:

Publicat:

Laura Cosoi s-a dezbracat de inhibitii si a postat o fotografie in care apare culcata pe pat si imbracat sumar. Vedeta poarta lenjerie intima inchisa la culoare si a adoptat o pozitie provocatoare. Desi a nascut in urma cu doar cateva luni, Laura Cosoi a reusit sa revina la forma care a plasat-o pe primele locui in topul neoficial al celor mai sexy mamici din Romania.

Bineinteles, comentariile prietenilor virtuali de pe Instagram au fost laudative, acestia insistand asupra trupului perfect al preferatei lor.

Laura Cosoi, insarcinata pentru a doua oara?! A dezvaluit chiar ea raspunsul, dupa ce a fost pozata cu o burtica suspecta

In varsta de 37 de ani, Laura Cosoi se afla de cateva zile bune impreuna cu familia sa in Maldive. Astazi, ea a postat mai multe imagini realizate in timp ce se relaxa pe una dintre superbele plaje din acel paradis exotic. Unii dintre sustinatorii vedetei au concluzionat imediat ca vedeta ar fi insarcinata pentru a doua oara, in timp ce altii au spus ca ea nu a fost interesata sa slabeasca dupa nasterea fiicei sale.

“Esti insarcinata”, “Minunata!! O mamica ce n-a pus pret pe topirea kilogramelor, ci, mai degraba, pe cresterea micutei!!!?❤️❤️”, “Bebe 2?”, “Prioritatea unei mame este copilul si sanatatea celor doi!Cateva kilograme in urma sarcinii nu sunt un capat de lume, se rezolva cu timpul. Unde mai pui ca Laura arata minunat si este o femeie fericita, de departe se vede asta si bravo ei. Sa comentezi despre asta rautacios mi se pare lipsit de orice bun simt si admiratie fata de o mama si o femeie minunata” sunt patru dintre comentariile lasate de internauti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img