sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Laura Cosoi, detalii despre cea de-a doua sarcina! Cand va naste frumoasa blondina: “Nu pot sa spun ca am emotii”

Distribuie:

Publicat:

Laura Cosoi este însărciantă cu cel de-al doilea copil și se pare că de data această tot fetiță va avea. Frumoasa actriță mai are o fetiță, Rita, pe care a născut-o în 2018.

Laura Cosoi, detalii despre sarcină

Vedeta a dat primele detalii despre cum va naște, dacă va fi natural sau prin cezariană. În plus, ea a mai adăugat faptul că se gândește la un al treilea copil, posibil la un băiețel.

„Mă îndrept cu pași repezi spre momentul nașterii și parcă nici nu-mi vine să cred că e așa aproape. Nu pot să spun că am emoții, în sensul de teamă, dar nerăbdarea de a o ține pe cea mică în brațe, de a o aduce acasă și de a ne bucura toți de ea e din ce în ce mai puternică”, a declarat Laura Cosoi.

„Ca și rândul trecut, voi naște natural, cu ajutorul lui Dumnezeu, și mă bucur că voi avea alături de mine aceeași echipă ca și la prima naștere. Ah, ce norocoasă sunt.Trăim, într-adevăr, o situație specială, dar venirea pe lume a unui copil e mereu motiv de bucurie, așa că important e să fim în siguranță și sănătoși! Mă tot gândesc, oare a doua naștere naturală poate fi atât de diferită de prima sau?”, a mai scris vedeta, în mediul online.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img