joi, 28 martie, 2024

Laurențiu Reghecampf a semnat cu o nouă echipă. Unde va antrena încă soțul Anamariei Prodan

Distribuie:

Publicat:

Laurențiu Reghecampf a dat lovitura după plecarea de la Universitatea Craiova. Încă soțul Anamariei Prodan a semnat cu Neftchi Baku, echipă cunoscută din Azerbaidjan.

Laurențiu Reghecampf a semnat cu o nouă echipă. După plecarea controversată de la Universitatea Craiova, cel care îi este încă soț impresarei Anamaria Prodan a trecut la capitolul următor și a revenit la antrenoratul în afara țării.

Laurențiu Reghecampf, antrenor la o echipă din Azerbaidjan

Celebrul antrenor s-a dus la clubul Neftchi Baku din Azerbaidjan, unde a avut parte deja de prezentarea oficială, marți seară. Potrivit playsport.ro, Laurențiu Reghecampf a semnat un contract valabil pe 2 ani cu echipa din țara arabă.

„Este foarte frumos aici. Am întâlnit oameni frumoși și onești aici. Am fost foarte fericit după ce am primit această ofertă. Obiectivul meu va fi să câștig campionatul. Mereu îmi doresc să iau titlul, este principalul meu obiectiv la o echipă”, a spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul prezentării din Azerbaidjan.

Săptămâna trecută, Reghecampf a spus adio Universității Craiova. El a ajuns la o înțelegere cu patronul Mihai Rotaru, iar acesta îi va achita 180.000 de euro pentru rezilierea contractului. Laszlo Balint i-a luat locul la echipa din inima Olteniei.

Ca antrenor al Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf a înregistrat 25 de victorii, 7 remize și 12 eșecuri, cu un total de 44 de partide în care le-a fost mentor fotbaliștilor lui Mihai Rotaru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img