vineri, 19 aprilie, 2024

Laurentiu Reghecampf: Am jucat foarte multe meciuri cu stadionul arhiplin si nu s-a intamplat nimic

Distribuie:

Publicat:

Selectionerul Romaniei a declarat sambata ca are incredere ca amicalul cu Spania va avea loc pe National Arena, fapt ce-i da speranta si lui Laurentiu Reghecampf pentru revenire pe cel mai mare stadion al tarii.

Acesta a marturisit ca si-ar dori ca partida cu Iasi sa se joace in Bucuresti, dar nu este foarte optimist in aceasta privinta.

“Noi nu am primit un raspuns asa pozitiv cum l-a primit domnul Iordanescu, pentru ca am vazut ca dansul a anuntat ca se va juca meciul cu Spania pe Arena Nationala. Noi ne-am dori sa jucam cu Iasiul pe Arena Nationala, dar inca noi nu avem acest raspuns.

Oamenii nostri care conduc clubul sunt pregatiti sa isi asume acest risc, cu toate ca eu nu vad niciun risc. Am jucat foarte multe meciuri pe National Arena si am facut-o cu stadionul arhiplin si nu s-a intamplat nimic”, a spus Reghecampf la conferinta de presa.

Tehnicianul campioanei este de parere ca revenirea pe Arena Nationala ar atrage si mai multi suporteri la meciurile echipei sale.

“Daca ni se ofera aceasta oportunitate, cu siguranta vom incerca sa mergem pe National Arena sa jucam, pentru ca avem asigurare din partea fanilor nostri ca vor veni in numar cat mai mare pe National Arena”, a declarat Reghecampf, intr-o conferinta de presa.

Steaua ar putea sa revina pe fostul stadion “Lia Manoliu”, dar cu o conditie. Valeriu Argaseala trebuie sa-si asume raspunderea pentru siguranta fanilor pentru ca patronul Gigi Becali a declarat ca nu vrea sa garanteze in locul ISU.

Steaua nu mai are stadion dupa conflictul dintre Becali si armata, dar si in urma inchiderii de catre ISU a Arenei Nationale.

Campioana Romaniei a disputat patru meciuri pe terenul celor de la Pitesti, cu Botosani, Astra, CSU Craiova si ACS Poli Timoara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img