vineri, 29 martie, 2024

Lavinia Pirva, totul despre bebelus! Cum a raspuns sotia lui Bunica intrebarilor capcana

Distribuie:

Publicat:

Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr. sunt foarte fericiti, mai ales ca acum asteapta sa se vada lumina zilei bebelusul, rodul iubirii lor. Cei doi fac pregatiri pentru a nu fi luati prin surprindere, atunci cand se va produce marele eveniment.

Lavinia a raspuns cu sinceritate intrebarilor, evident, in special despre bebelus, ale revistei Unica.

”Este o perioada in care s-au intensificat toate emotiile si trairile, o perioada in care, desi este recomandat sa stau mai linistita, simt ca pot muta muntii din loc. Am capacitatea, parca, sa fac de doua ori mai multe lucruri, doar suntem doi, nu?! Rad mai mult, sunt foarte distrata si, totodata, parca am mai multa inspiratie. Am o perioada in care imi place mai mult ca niciodata sa compun, sa scriu texte, dar imi place sa imi petrec timpul si acasa citind sau cautand idei pentru camera bebelusului”, a marturisit Lavinia Pirva.

”Cred ca momentul ne-a ales pe noi. Eu nu am programat niciodata momentele importante din viata mea. Am avut mereu certitudinea ca, daca un lucru este menit sa se intample, se va intampla cu siguranta. Aceastaaminune a venit la momentul potrivit in viata noastra, fara programari sau lucruri premeditate. Mi-am dorit, in schimb, ca acest lucru sa vina atunci cand eu sunt suficient de matura si responsabila, astfel incat sa-i ofer o educatie si o viata buna celui mic. Nu stiu daca am ajuns acolo, dar sper sa fiu o mama buna si sa-i ofer copilului meu tot ce e mai bun si mai frumos pe aceasta lume”, a mai povestit ea.

”Bebe e bine sanatos, frumos si haios! La nume inca nu ne-am hotarat, dar probabil si acest lucru va veni la fel de natural si la momentul potrivit, asa ca sunt linistita. Ar trebui sa vina pe lume atunci cand primavara isi da intalnire cu vara! Abia astept…”, a marturisit Lavinia.

Totodata, stiind ca Stefan Banica Jr. mai are doi copii, Lavinia a fost intrebata cum se intelege cu ceilalti si ce fel de tatic este artistul.

"Stefan este un tata foarte bun, cu principii sanatoase si destul de stricte, atunci cand este nevoie, dar, in acelasi timp, este bun, sufletist si haios. Relatia mea cu Violeta si Stefanel este una foarte bunā. Suntem prieteni buni si petrecem mult timp impreuna. Invatam lucruri unul de la celalalt, ne jucam, radem si ne impartasim secrete”, a spus Lavinia.

Ultima intrebare a jurnalistilor a facut referire la rolurile pe care le au viitorii parinti.

”Cred ca vom participa cumva impreuna la tot ce inseamna dezvoltarea corecta si armonioasa a puiului nostru, vom imparti atributiile. Stiu ca taticii sunt in general mai relaxati cu copiii, mai ales cand sunt foarte mici. Nu ai sa auzi o gasca de tatici discutand despre ce e mai bine pentru copil sau cum sa-l imbrace, pe cand mamicile de obicei se mai inspira una de la alta, atat cat le permite personalitatea copilului si mi se pare firesc sa fie asa. Partea cu distractia ii revine tatalui mai mult, asa simt”, a spus Lavinia Pirva.

Sursa: cancan.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img