joi, 18 aprilie, 2024

Leacul care te scapa de infectii, dureri in piept sau matreata

Distribuie:

Publicat:

Aceste remediu minunat exista in fiecare bucatarie. Pe langa faptul ca poate fi folosit la gatit, acesta te poate scapa de anumite probleme de sanatate. Mai jos vei gasi cateva leacuri cu otet de mere.

Leacuri cu otet de mere
1. Daca suferi de infectii nazale, atunci otetul de mere iti poate fi de ajutor. Este bogat in minerale si vitamine. Spre exemplu, contine vitamina B si vitamina E, dar si magneziu, calciu si potasu. Toate acestea iti desfunda nasul si combat reactiile alergice. Asa ca, daca va confruntati cu astfel de probleme, tot ce trebuie sa faceti este sa puneti o lingurita de otet de mere intr-un pahar cu apa. Amestecati bine cele doua ingrediente, dupa care puteti bea amestecul. Ati putea chiar sa puneti pe nas cateva picaturi din acest amestec.
2. Trateaza durerile de gat. Otetul de mere te poate ajuta sa elimini germenii si bacteriile. Cand ai dureri de gat, tot ce trebuie sa faci este sa amesteci intr-un pahar patru linguri de otet de mere cu apa calduta. Apoi vei face gargara cu acest amestec din ora in ora pentru a scapa de problemele suparatoare.
3. Te scapa de matreata. Pentru a elimina matreata, poti sa amesteci cantitati egale de apa si otet de mere. Apoi vei pune amestecul intr-o sticla cu pulverizator. Aplica-l pe par pana observi ca este suficient de ud. Apoi pune un prosop in jurul parului si asteapta un sfert de ora pentru a-si face efectul. Dupa aceea te poti clati cu apa si cu sampon.
4. Te scapa de durerile in piept. Pentru a digera mai bine alimentele si pentru a nu mai avea dureri sau arsuri in piept, ai putea incerca sa folosesti otet de mere. Pune o lingurita de otet de mere intr-un pahar cu apa. Bea acest amestec pentru a scapa de problemele suparatoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img