joi, 25 aprilie, 2024

Lecturi în culori vii – benzile desenate și beneficiile pe care le aduc, totul împachetat într-un cod reducere cărturești

Distribuie:

Publicat:

Lupta pe care o ducem pentru a desprinde copiii de ecrane poate fi câștigată cu ajutorul unor instrumente populare la generațiile din urmă. Benzile desenate pot fi o alternativă excelentă în acest scop. În plus, au multe alte avantaje, iar noi suntem gata să va oferim un cărturești cod reducere că să le achiziționați la un preț bun.

Citirea benzilor desenate este una dintre acele plăceri care merită trăite din copilărie. Nu numai pentru că se distrează, ci pentru că ele contribuie foarte mult la dezvoltarea cognitivă a copiilor. Îi ajută chiar să fie mai atenți și mai plini de imaginație.

Culorile strălucitoare și aventurile personajelor descrise captivează atât copiii, cât și adulții. De fapt, cu doar câteva decenii în urmă, era foarte obișnuit să vezi mulți bunici care se distrau citind benzi desenate comice pe care le aveau din copilărie.

Caracteristicile benzii desenate

Benzile desenate povestesc despre experiențele supereroilor și ticăloșilor. În general, poveștile lor conțîn următoarele:

• Au culori strălucitoare și vibrante.

• Textele conțin onomatopee pentru a compensa absența sunetului.

• Pot spune o poveste în fiecare volum sau pot fi împărțite în capitole.

• Benzile desenate pot utiliza o varietate de resurse lingvistice: flashback-uri, flash-forward și o conexiune permanentă între text și imagine.

Au propriile coduri, cum ar fi miniaturi, bule, expresii marcate de dimensiunea și fontul caracterelor.

Avantajele citirii benzilor desenate pentru copii

Stimulați imaginația

Ce modalitate mai bună pentru imaginația unui copil decât să citească aventuri incitante și să asume noi provocări în fiecare săptămână? Personajele, puterile lor și ticăloșîi puternici caracteristici fiecărui desen îi permit copilului să între într-o lume fantastică și profundă.

Acest lucru dă naștere la multe jocuri, desene și alte activități legate de lectură. De asemenea, încercarea de a ghici ce s-ar putea întâmpla în următorul volum este un alt exercițiu extraordinar de a profită la maximum de benzile desenate.

Dezvoltă vocabularul și îmbunătățeste ortografia

Că orice alt tip de lectură, citirea benzilor desenate implică încorporarea de cuvinte și fraze noi. De fapt, benzile desenate prezintă adesea o utilizare specială a semnelor de punctuație. Prin urmare, această este o bună oportunitate de a clarifica posibilele utilizări ale acestora.

Este un mare hobby

Dincolo de toate cele de mai sus, există un aspect esențial al benzilor desenate pe care nu îl poți lăsă deoparte: sunt extrem de distractive. Un copil poate petrece ore întregi citind aventurile super-eroului său preferat. Puteți să alegeți împreună cu cel mic bandă desenată favorită pe site, să o comandăți, primind altfel și un cod reducere cărturești de valorificat la următoarea comanda.

În benzile desenate care sunt în circulație de mulți ani, este chiar posibil să revizuiți versiunile anterioare și să retrăiți aceste povești. De multe ori o nouă lectură dezvăluie lucruri care până acum au trecut neobservate.

Formați o colecție cu amintiri de neuitat

Mulți oameni colecționează benzi desenate de-a lungul copilăriei și adolescenței. Ani mai târziu, aceste reviste vă permit să călătoriți în timp și să vă amintiți acele momente.

Dacă nu v-ați gândit încă să achiziționați benzi desenate pentru copilul dvs., luați în considerare acest lucru: este un cadou minunat care poate deschide apetitul până acum nedescoperit pentru lectură, aventură și super-eroi.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img